Tasting

Monday, 19 September 2011

Mana yang lebih OK?

MYVI.. Ok?

SAGA Ok ka?

Kenari Ok tak?
Kalau anda boleh bg idea, ada kwn aku bertanya.. dia ada cadangan nak beli kereta yang atas ni.. Tapi utk second car dan dia nak beli pun yang seconhand saja.. Kalau ada pandangan, boleh la kwn blogger dan bukan blogger berikan.. nanti aku belanja minum teh 3 layer.. Ok..

6 comments:

cikpinky said...

saya suka myvi....hehe..smooth je~

Che'gu Anuar said...

ok.. thanks cik pink.. nanti claim teh 3 layer..

Prince Halilintar said...

proton punye kete baru tu blkg die kontot sgt lar..mayb need to improve more kot..juz my opinion..=)

Che'gu Anuar said...

Hahaha.. tu la pasal bro.. bagi aku, kenari ok.. jimat minyak.. lagipun, kwn ni pun nak main dekat2 saja.. utk buat perbandingan harga kereta tahun 2006 Myvi (RM33,000), Kenari 2006 (RM25000) dan kalau Saga 2008 (RM28,000)... Nanti hang punya pandangan aku bgtau dia.. thanks bro

Cik Ketam Malas said...

asal xbeli myvi???

Che'gu Anuar said...

Myvi mmg ok.. Tapi mahal la cik crab.. Ermmm... Cik crab mesti suka Nyvi kan.. Iyalaa.. Biasanya org pompuan suka Myvi.. Tgk la nanti. Bole claim 3 Layer ( Teh 'C' Ping ).. -)