Tasting

Thursday, 10 November 2011

First time kena 'Tag'...

TERBAEEEKK!!
Ni nak habaq mai.. kali pertama kena 'tag'.. jenuh jugak la nak paham maksud 'tag-tag' ni.. Anyway, thanks to Cik Ketam sebab sudi tag aku ni.. Try la ikut.. betoi ke tk betoi, nombor dua.. ok..

11 perkara tentang 'AKU'

1. 'Aku'suka dengar lagu2 slow rock zaman 90-an dulu

2. 'Aku' pernah dipanggil 'ring file' oleh kwn aku sebab sistem fail peribadi aku yg tersusun.. (dulu laa, la ni hancur jugak)

3. 'Aku' memiliki motosikal pertama tahun 1996 (Ex-5, PDD8814 no plat dia)

4. 'Aku' memiliki kereta pertama tahun 2002 (April) kereta Proton Iswara (masa tu kita class jugala..Hehehe)

5. 'Aku' mula menjadi chegu mula 1.7.2001

6. 'Aku' bertugas di sekolah pertama di SK Puchong Jaya

7. 'Aku' amat sayang keluarga aku

8. 'Aku' seorang yang amat aktif dlm kerja-kerja sukarela dlm masyarakat

9. 'Aku' teringin nak jadi ahli perniagaan (yang betoi2 meniaga bukan MLM)

10. 'Aku' bukanlah seorang yang romantik mahupun dramatik.

11. 'Aku' selalu merasakan blog akulah yang paling tak cantik dibanding dgn blog2 anda..

Ok.. itu saja le 11 benda ttg aku... Sekarang, aku nak jwb pulak la apa yg Cik Crab nak tau tentang aku pulak... Ready.. 1..2..3...

  1. Nama seperti dalam IC
  2. Mohd. Anuar Bin Saed
  1. Favourite colur
  2. Hitam ( sama la warna kulit aku )
  1. Asal and tinggal kat mana
  2. Pulau Pinang and now tinggal di Nilai, NSDK
  1. Kenapa berblog
  2. Berblog sebab lebih privacy dan tempat nak meluahkan sesuatu serta utk berkongsi maklumat
  1. Status ; single or double or triple
  2. Triple (1Wife , 1daughter)
  1. Benda yg korang tak suka/alah/benci
  2. Org yang seperti 'tin kosong'
  1. Attitude anda 
  2. Aku ni agaknya org yg jenis penyabar
  1. Kenapa korang rasa diri korang bertuah
  2. Dianugerahkan kehidupan yang sempurna serta kelihatan masa depan seperti bersinar
  1. Benda yang bermain di fikirana koranag sekarang
  2. Asiggment tak siap lagi.. kena buat submission 13hb Nov.. Naya-naya
  1. Favourite song/s and state kan kenapa
  2. 'Rindu Bertandang Lagi - Hattan sebab first dating masa hantar balik dengar lagu ni.. rindu sgt.. (nasib baik skrg dah jadi isteri teman)
  1. Korang rasa orang yang men-tag anda ni gila atau syok sendiri.
  2. Bukan la gila sgt, sikit ada laa.. hahaha.. Gurau aje ye.. Org yg mentag2 ni bagi aku mmg ada 'class' yang tersendiri...

Sekian saja le Cik Ketam yg sy kasihi.. Thanks a lot sebab tag saya...


1 comment:

Cik Ketam Malas said...

Salam chegu,,,baru online ne. wah, saya dah baca dah. apa pun tq sebab balas tag saya ni. tarikh mula mengajar tu masih diingat ya?

saya teringin sgt nak jadi cikgu ^^