Tasting

Thursday, 1 March 2012

My New Identity.. Hehehe..

Salam semua.. Ghasanya dah lama sgt dah tak update blog aku ni.. Bukan apa.. Malas sebab blog aku ni dah tak boleh bukak melalui Google atau Mozilla.. Tak tau pasai apa.. huh!!!

Apapun, 2-3 minggu kebelakangan ni aku mmg buzy tahap "Satria Baja Hitam".. Blog terpaksa lupakan seketika la noooo.. Cuma aku sentiasa mendoakan kebahagian setiap drpada hangpa yg sudi visit blog nii.. Entry kali ni nak habaq mai aku on the way dapat ID Kad baru.. Terbaek!! Bukan apa, payah sgt nak dpt diskaun utk hotel2 terpilih.. Takkan pulak nak bwk pi surat sah jawatan pulak nooo.. Hahahaha.. Kami ni chegu2 sekolah semua benda-benda ni kena buat sendiri.. Kalau agensi gomen lain, semua dibuatkan.. Iya laa.. Chegu mmg mcm ni.. Semua buat sendiri.. Huhuhu.. Oklaa.. Mau tido laa.. Bye

Nite!!

2 comments:

Che'gu Anuar said...

Gambaq promo tu.. Kahkahkah.. Agak2nya, dalam gambar2 yang ada, ni la gambaq yang aku ghasa paling terbaek kategori x ensem.. Huahuahua!!! Belasah saja laa Labu..

cik ketam said...

wau..cantiknya kad id chegu.. boleh guna utk diskaun2 la ni..